website Traiteur Andre hero

Traiteur André

Ontwikkeld van A - Z

Klant

Traiteur André

Mijn rol

Web designer/ontwikkelaar

De klant

Traiteur André is een vernieuwde traiteur zaak gevestigd in Geraardsbergen.Traiteur André bestaat al sinds 1970. Maar in het jaar 2018 is de zaak in een nieuw jasje gestopt waarbij de volledige infrastructuur werd veranderd naar een gezellig en modern concept.

Het project

Niet alleen een nieuw jasje voor de zaak maar ook voor de websiteNa dat Traiteur André de zaak in een nieuw jasje gestoken had. Waren ze op het punt gekomen om de website ook op te frissen. Zo was de website eerst een standaard website. Deze is getransformeerd naar een op maat gemaakte website, dat bij het gezellige en moderne concept van de zaak past. Custom Code Company heeft hiervoor nauw samengewerkt met Traiteur André, om een design te maken dat de juiste sfeer had en waarmee de klant zeer te tevreden is. Na het design heeft Custom Code Company de website ontwikkeld en voor de nodige Zoekmachineoptimalisatie (SEO) gezorgd. Zodat de website hoog in de Google lijst terecht komt. Tot slot zorgen we er ook voor dat de website online staat/gehost wordt. We spreken hier dan ook van een A-Z project.

Key points

schermen website traiteur andre schermen 2 website traiteur andre schermen 3 website traiteur andre schermen 3 website traiteur andre